Barion Pixel
  • Étkezőgarnitúra - AKCIÓ

Roya Sydney 81GRE falba építhető WC tartály szett (HX)

103 738.- Ft

ROYA Sydney 81GRE falba építhető WC tartály szett igazán praktikus megoldást kínál a fürdőszobádba.
Stílusos és Hatékony WC Tartály Szett
A ROYA Sydney 81GRE falba építhető WC tartály szett egy kiváló választás a fürdőszobád számára. A WC csésze szaniter kerámiából készült fehér színben, és elliptikus formája egyedülálló megjelenést kölcsönöz a fürdőszobának. A tartály beépítése felfüggesztett módon történik, így tökéletesen illeszkedik a süllyesztett készlethez.

Tartósság és Víztakarékosság a Magas Sűrűségű Polietilén (HDPE)-nek Köszönhetően
A ROYA falba építhető WC tartály magas minőségű HDPE-ből (magas sűrűségű polietilén) készült, ami rendkívül tartós és ellenálló anyag. Ez garantálja a hosszú élettartamot és a megbízható működést. Az HDPE anyag ellenáll a nedvességnek, a korróziónak és a mechanikai hatásoknak, így ideális választás a fürdőszobádba. A tartály teljes térfogata 6-9 liter, így hatékony és víztakarékos öblítést tesz lehetővé, hozzájárulva az energiamegtakarításhoz és a fenntarthatósághoz.

Kompakt és Könnyen Beépíthető Méretek
A ROYA falba építhető WC tartály mérete 500 x 120 x 1140 mm, ami optimális a legtöbb fürdőszobai elrendezéshez. Kompakt és helytakarékos kialakítása lehetővé teszi, hogy tökéletesen beilleszthető legyen a fürdőszobádba. A csomag tartalmazza a szabvány szerelési tartozékokat, így egyszerű és gyors a telepítés.

Kényelmes és Tartós Fehér Polipropilén WC Ülőke a Rossa WC-hez
A WC ülőke polipropilénből készült, amely kiváló minőségű és rendkívül tartós anyag. A polipropilén jellemzően ellenáll a kopásnak és mechanikai hatásoknak, így hosszú távon megőrzi eredeti állapotát. A fehér színű felülete pedig igényes és tiszta megjelenést kölcsönöz a fürdőszobádnak.

Kényelem és Stílus a ROYA 021 Króm WC Nyomólappal
Válaszd a ROYA 021 Króm WC nyomólapot, hogy stílust és funkcionalitást adj a fürdőszobádnak! A szürke színű króm nyomólap elegáns és modern megjelenést biztosít a helyiségnek. Az rozsdamentes acélból készült nyomólap tartós és ellenáll a kopásnak és a mechanikai hatásoknak, így hosszú élettartammal rendelkezik. Az univerzális kialakításnak köszönhetően könnyen telepíthető a meglévő WC-tartályhoz.


Szín: szürke
Anyaga: 304 rozsdamentes acél
Bármilyen tartályra illik
Mérete: 246 x 165 mm

  • Várható szállítási idő: 1-4 hét
Válasszon szállítást:

Mások ezeket is megnézték